moskova

Noniin, se olis viimeinen yö edessä suuressa moskovassa. Eilen tuli kiereltyä kremlillä ja punasella torilla, tämä päivä tuli pyhitettyä junalipun hankintaan kohti irkutsukkia. Luojan kiitos että hostellin respan täti oli huippu!!! Katoimme kahdestaan koneelta millä junalla lähden, täti kirjotti mulle yksityiskohtasen lapun päivineen ja aikatauluineen minkä lipun tartten ja tietenkin venäjäksi.

Kun lopulta pääsin asemalle lippuluukun löytäminen oli vähän haasteellista mutta löyty kuitenkin, eka kun aloitin puhumaan sujuvaa englanti kassa neidille tuli heti välitön ”no english” huuto! Mutta tämä poika se vaan hymyili makeasti ja repäisi salaisen aseen takataskusta, ja ojensi paperin rouvalle, ja heti alko tapahtua.

Noin 10min myöhemmin kävelin asemalta pois n. 5500 rublan lippu takataskussa ja hymy suussa 🙂

Lähtö olis huomenna 13:05 ja perillä irkutsukissa 13.3 sunnuntaina klo. 21:35 moskovan aikaa, reilu 80h junamatka edessä, ei paha.

2 vastausta artikkeliin ”moskova

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.