Odotus, jännitys ja unelma

Olen jo pitkään haaveillut matkailusta vailla päämäärää ja aikatauluja, nyt tämä haave on vihdoin toteutumassa!

Tein vuosia kovaa duunia rahoittaakseni tämän matkan, vuosi sitten irtisaanoin itseni silloisesta työpaikasta ja lähdin opiskelemaan. Vuoden aikana hoidin rokotukset, vakuutukset kuntoon sekä myin kaiken rahan arvoisen irtaimiston kämpästäni, osan annoin pois ja loput vein kaatopaikalle.

Muutama viikko takaperin laitoin asuntoni vuokralle ja muutin vanhempieni luokse, reilun viikon kuluttua heitän repun selkään ja suuntaan pääkaupunkiseudulle kavereiden nurkkiin pyörimään vielä hetkeksi.

Tämän jälkeen voi pitkäaikainen unelmaani vihdon toteutua!! Sen verran olen reissua suunnitellu, että suuntaan alkuun trans-siperialla venäjän läpi jatkan matkaani japaniin. Japani kierretään ympäri japan raill passin avulla, sieltä sit suunnataan jonnekkin päin aasiaa. Takasin tullaan sitten kuin rahat loppuu tai sit kun siltä tuntuu.

Teen tämän blogin lähinnä siksi, että ystävät ja sukulaiset voivat seurata missä se mursu milloinkin pyörii. 🙂 En ole koskaan kirjotellut mitään blogeja, joten mitään erikoista ei kannata odotella. Kirjoittelen tänne silloin tällöin jotain muutamalla sanalla ja laittelen jotain häröjä kuvia.

Terveisin: Kulkuriksi ryhtynyt mursu

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.